Je winkelwagen is momenteel leeg.

Blok voor informatie

1. beslissen

De broedgids is een geweldige hulp bij het uitbroeden van eieren voor pluimvee waaronder kippen, kwartels eenden en ganzen. De handleiding staat vol met informatie, tips en trucs!

2. bestellen

Vul je gegeven op onze beveiligde pagina en reken af met een betalingsoptie naar keuze. Je naam, adres en contact gegevens worden op het ebook gedrukt zodat iedereen weet dat die van jou is!

3. ontvangen

Binnen 10 minuten na je bestelling ontvang je de broedgids in je inbox. Niet gehad? Kijk dan bij je spam of neem contact met ons op.

eieren uitbroeden met de broedgids

Met het plaatsen van je bestelling ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en de voorwaarden met betrekking tot privacy. Je gaat ermee akkoord dat je geen recht hebt op retour, omdat het een digitaal product betreft.

Yes! Gelukt!

★★★★★
Ik heb kuikens! Je kan je niet voorstellen hoe gelukkig in ben dat dit gelukt is! Nooit lukt er iets in mijn leven in één keer. Nu dacht ik: ik ga me eerst goed voorbereiden. Ik kwam uit op de Broedgids en ik kocht hem meteen. Ik heb strak het schema gevolgd, letterlijk volgens het boekje. En na 21 dagen heb lieve, pluizige kuikentjes gekregen. Top!”
- Hennie

Interessant boek, aanrader!

★★★★★
Ik vind de Broedgids erg leerzaam, omdat de informatie erg uitgebreid was en tegelijkertijd niet ingewikkeld. Het boek omschrijft heel duidelijk wat je kan verwachten tijdens het broeden en hoe je je het beste kan voorbereiden. Welke materialen je nodig hebt, wat wel en niet te doen, waar je op moet letten etc. Een echte aanrader!
- Lizzy

Leerzaam!

★★★★★
Door de checklist in het e-book ben ik niet één keer vergeten de eieren te keren. Op twee na zijn al mijn eieren uitgekomen. Dit was zeker mijn geld waard.
- Ben H
  • Nog laatste vragen over eieren uitbroeden?

    We zijn bereikbaar op 0318 734 700